recepten

VOOR dit najaar

Ingrediënten
voor 4 personen

12 Natural Battered Onion Rings
4 tortillawraps
2 avocado's, geschild
en ontpit
1 bakje tuinkers
1 limoen, in parten
250 g bieten,
in dunne plakken
200 g crème fraîche
2 el balsamico crèma

Bereidingswijze
❶ Bereid de Natural Battered Onion Rings in 2 minuten in de friteuse op 175 °C, of in een voorverwarmde oven op 225 °C voor 15-20 minuten.
❷ Verwarm de wraps 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
❸ Besmeer de wraps met een lepel crème fraîche, en verdeel vervolgens de avocado, bieten en de Natural Battered Onion Rings in het midden van de wraps. Maak af met een beetje limoensap, de balsamico crèma en de tuinkers.
❹ Vouw de wraps dicht door de onderste helft van de wrap naar boven te vouwen en deze vervolgens dicht te rollen. Serveer direct.

Deze smaakvolle wrap is perfect voor een stevige lunch of licht diner en een ware smaakexplosie op het bord van uw gasten! De wrap is gevuld met onze knapperige Natural Battered Onion Rings, romige avocado, crème fraîche, bieten en een balsamico crema dressing voor een subtiele zoete touch. Serveer met tuinkers en het gerecht is helemaal af.

VEGA

Wraps met Natural Battered Onion Rings, bieten en avocado

VEGA

Bereidingswijze
❶ Verwarm de oven voor op 200°C.
❷ Begin met de ingelegde rode ui. Verwarm hiervoor in een steelpannetje op middelhoge temperatuur de azijn, de suiker, het water en het zout tot het geheel kookt en de suiker is opgelost. Giet het mengsel over de uienringen in een kom en zet apart voor minimaal 10 minuten. 
❸ Was de boerenkool en laat daarna goed uitlekken. Scheur de boerenkool in stukken.
❹ Verdeel de boerenkool over een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, verdeel de paprikapoeder en het zeezout eroverheen en hussel door elkaar. Rooster de boerenkool 10-12 minuten in het midden van de oven totdat deze goudbruin en knapperig is geworden.
❺ Bereid de Nacho Cheese Bites in 3 minuten in de friteuse op 175 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❻ Verdeel de Nacho Cheese Bites over de boerenkool en verdeel hierover de tomaten, ingelegde rode ui en de jalapeñopeper. Maak af met de srirachamayonaise en de citroenparten. Serveer direct.

Deze nachoschotel met Nacho Cheese Bites is met de ovengebakken boerenkool een lekkere twist op het origineel! Onze Nacho Cheese Bites, gevuld met smeltkaas, zijn een verrijking en een kleurenpallet aan toppings maakt het helemaal af. Tomaat, jalapeños en ingelegde ui, afgemaakt met srirachomayo voor wat extra spice. Een perfect uitgebalanceerde nachoschotel die bovendien zorgt voor een heerlijk plaatje om te zien – en te eten!

Nachoschotel met Nacho Cheese Bites, boerenkool chips en sriracha mayo

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Nacho Cheese Bites
2 Roma tomaten,
in blokjes
1 citroen, in parten
1 jalapeñopeper,
in dunne plakken
4 el Srirachamayonaise

Voor de boerenkool chips
300 g boerenkool
2 tl grof zeezout
2 tl paprikapoeder
olijfolie

Voor de ingelegde
rode ui
2 rode uien, in ringen
50 g kristalsuiker
300 ml natuurazijn
200 ml water
1 tl zout

Burrito bowl met Chili Cheese Nuggets

VEGA

Ingrediënten
voor 4 personen

16 Chili Cheese Nuggets
2 avocado's, in repen
1 gele paprika, in blokjes
1 limoen, in parten
300 g basmatirijst
100 g crème fraîche
15 g koriander, fijngesneden
4 el chipotle saus  
olijfolie
zout en peper

Voor de salsa
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode ui, gesnipperd
1 rode peper,
in dunne ringen
250 g tomaten, in blokjes
15 g peterselie, fijngesneden

Bereidingswijze
❶ Meng de ingrediënten voor de tomatensalsa in een kom, waarbij je wat peterselie bewaart voor de garnering. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❷ Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen en meng de koriander er met een vork losjes doorheen.
❸ Bereid de Chili Cheese Nuggets in 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❹ Verdeel de rijst over vier kommen. Verdel hier vervolgens de Chili Cheese Nuggets, tomatenalsa, gele paprika, avocado en limoen overheen. Maak af met de chipotlesaus en crème fraîche. Garneer met de overgebleven peterselie en serveer direct. 

Met deze burrito bowl staat er binnen no-time een verrukkelijk gerecht op tafel voor al uw gasten. De heerlijke Chili Cheese Nuggets met pittige jalapeño stukjes vormen hierin de basis, samen met de korianderrijst. Aangevuld met paprika, avocado, tomatensalsa en limoen en afgemaakt met de heerlijke combi van een pittige chipotle saus en frisse crème fraîche. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Asian style quinoa patty met kimchi, geserveerd met Breaded Onion Rings

Bereidingswijze
❶ Meng in een kom de alle ingrediënten voor de Gochujangsaus met een lepel door elkaar en zet apart.
❷ Verhit olie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak de Asian Style Quinoa Patty 3 minuten aan beide kanten, totdat deze goudbruin kleurt.
❸ Bereid de Breaded Onion Rings in 2 minuten in de friteuse op 175 °C, of in een voorverwarmde oven op 225 °C voor 15-20 minuten.
❹ Verwarm olie in een grillpan op middelhoge temperatuur, snij de broodjes overlangs doormidden en rooster alle helften 2-3 minuten op de snijkant, totdat deze goudbruin kleuren.
❺ Verdeel een lepel Gochujangsaus over de onderste helft van hamburgerbroodjes, vervolgens de ijsbergsla de Asian Style Quinoa Patty, de komkommerslierten de Breaded Onion Rings en de kimchi. Maak af met de bovenste helft van het hamburgerbroodje en serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

8 Breaded Onion Rings
4 Asian Style
Quinoa Patties
4 hamburgerbroodjes
1 Komkommer, in slierten
100 g Kimchi
120 g ijsbergsla

voor de Gochujang saus
2 el Gochujang
2 el sesamolie
1 el honing

VEGA

Bent u opzoek naar een Aziatisch gerecht, dan kunt u ook bij Le Duc terecht! Hiervoor is de Asian Style Quinoa Patty de perfecte basis. En om in de Aziatische sferen te blijven, kiezen wij voor kimchi en een gochujang saus om de burger mee te serveren. Ingrediënten die bovendien een heerlijk pittige touch geven! Als tegenhanger voor dit geheel zijn de Breaded Onion Rings toegevoegd, natuurlijk ook voor een lekkere bite.

Shakshuka met Battered Onion Rings, groene asperges en harissa

Bereidingswijze
❶ Verhit olie in een hapjespan op middelhoge temperatuur en fruit de ui en de knoflook 2-3 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg alle gedroogde kruiden, harissa en de gepelde tomaat toe en bak 5 minuten mee.
❷ Voeg 250 ml groentebouillon en de helft van de peterselie toe. Breng aan de kook en laat 20 minuten op middelhoge temperatuur sudderen tot dat de saus is ingedikt waarbij je af en toe roert. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
❸ Snijd 2 tot 3 centimeter van de harde onderkant van de groene asperges. Blancheer de groene asperges 1-2 minuten in een ruime pan met kokend water en een snuf zout. Schep direct in ijskoud water en giet vervolgens af.
❹ Voeg de eieren toe aan de shakshuka. Maak hiervoor 4 kuiltjes in de saus en breek boven elk kuiltje een ei. Dek de pan af met een deksel en laat de eieren in 5 minuten op lage temperatuur stollen.
❺ Bereid de Battered onion rings in 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❻ Verdeel de groene asperges en de Battered Onion Rings over de shakshuka, en verkruimel de geitenkaas hierover. Maak af met peterselie en kiemgroenten. Serveer direct en eventueel met extra Battered Onion Rings.

Ingrediënten
voor 4 personen

12 Battered Onion Rings
4 eieren
1 witte ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
800 g gepelde tomaten uit blik, in blokjes
200 g groene asperges
50 g geitenkaas 
30 g kiemgroenten 
15 g peterselie, fijngehakt
250 ml groentebouillon
2 el harissa 
1 tl ras el hanout
1 tl komijnpoeder
1 tl paprikapoeder
olijfolie
zout en peper

Deze shakshuka met de Battered Onion Rings is echt een kleurrijk feestje! De komijn, paprikapoeder en ras el hanout in de shakshuka maken het gerecht heerlijk kruidig van smaak en de combinatie met de romige geitenkaas en de knapperige uienringen zorgen voor een verrassende textuur. Een smaakvol gerecht dat heerlijk is om te delen!

VEGA

VOOR dit najaar

recepten

Bereidingswijze
❶ Bereid de Natural Battered Onion Rings in 2 minuten in de friteuse op 175 °C, of in een voorverwarmde oven op 225 °C voor 15-20 minuten.
❷ Verwarm de wraps 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
❸ Besmeer de wraps met een lepel crème fraîche, en verdeel vervolgens de avocado, bieten en de Natural Battered Onion Rings in het midden van de wraps. Maak af met een beetje limoensap, de balsamico crèma en de tuinkers.
❹ Vouw de wraps dicht door de onderste helft van de wrap naar boven te vouwen en deze vervolgens dicht te rollen. Serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

12 Natural Battered Onion Rings
4 tortillawraps
2 avocado's, geschild
en ontpit
1 bakje tuinkers
1 limoen, in parten
250 g bieten,
in dunne plakken
200 g crème fraîche
2 el balsamico crèma

Deze smaakvolle wrap is perfect voor een stevige lunch of licht diner en een ware smaakexplosie op het bord van uw gasten! De wrap is gevuld met onze knapperige Natural Battered Onion Rings, romige avocado, crème fraîche, bieten en een balsamico crema dressing voor een subtiele zoete touch. Serveer met tuinkers en het gerecht is helemaal af.

VEGA

Wraps met Natural Battered Onion Rings, bieten en avocado

Nachoschotel met Nacho Cheese Bites, boerenkool chips en sriracha mayo

VEGA

Ingrediënten
voor 4 personen

20 Nacho Cheese Bites
2 Roma tomaten,
in blokjes
1 citroen, in parten
1 jalapeñopeper,
in dunne plakken
4 el Srirachamayonaise

Voor de boerenkool chips
300 g boerenkool
2 tl grof zeezout
2 tl paprikapoeder
olijfolie

Voor de ingelegde rode ui
2 rode uien, in ringen
50 g kristalsuiker
300 ml natuurazijn
200 ml water
1 tl zout

Bereidingswijze
❶ Verwarm de oven voor op 200°C.
❷ Begin met de ingelegde rode ui. Verwarm hiervoor in een steelpannetje op middelhoge temperatuur de azijn, de suiker, het water en het zout tot het geheel kookt en de suiker is opgelost. Giet het mengsel over de uienringen in een kom en zet apart voor minimaal 10 minuten. 
❸ Was de boerenkool en laat daarna goed uitlekken. Scheur de boerenkool in stukken.
❹ Verdeel de boerenkool over een ovenschaal, besprenkel met olijfolie, verdeel de paprikapoeder en het zeezout eroverheen en hussel door elkaar. Rooster de boerenkool 10-12 minuten in het midden van de oven totdat deze goudbruin en knapperig is geworden.
❺ Bereid de Nacho Cheese Bites in 3 minuten in de friteuse op 175 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❻ Verdeel de Nacho Cheese Bites over de boerenkool en verdeel hierover de tomaten, ingelegde rode ui en de jalapeñopeper. Maak af met de srirachamayonaise en de citroenparten. Serveer direct.

Deze nachoschotel met Nacho Cheese Bites is met de ovengebakken boerenkool een lekkere twist op het origineel! Onze Nacho Cheese Bites, gevuld met smeltkaas, zijn een verrijking en een kleurenpallet aan toppings maakt het helemaal af. Tomaat, jalapeños en ingelegde ui, afgemaakt met srirachomayo voor wat extra spice. Een perfect uitgebalanceerde nachoschotel die bovendien zorgt voor een heerlijk plaatje om te zien – en te eten!

Burrito bowl met Chili Cheese Nuggets

Bereidingswijze
❶ Meng de ingrediënten voor de tomatensalsa in een kom, waarbij je wat peterselie bewaart voor de garnering. Proef en breng op smaak met zout en peper.
❷ Bereid de rijst volgens de instructies op de verpakking. Laat afkoelen en meng de koriander er met een vork losjes doorheen.
❸ Bereid de Chili Cheese Nuggets in 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❹ Verdeel de rijst over vier kommen. Verdel hier vervolgens de Chili Cheese Nuggets, tomatenalsa, gele paprika, avocado en limoen overheen. Maak af met de chipotlesaus en crème fraîche. Garneer met de overgebleven peterselie en serveer direct. 

Ingrediënten
voor 4 personen

16 Chili Cheese Nuggets
2 avocado's, in repen
1 gele paprika, in blokjes
1 limoen, in parten
300 g basmatirijst
100 g crème fraîche
15 g koriander, fijngesneden
4 el chipotle saus  
olijfolie
zout en peper

Voor de salsa
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode ui, gesnipperd
1 rode peper,
in dunne ringen
250 g tomaten, in blokjes
15 g peterselie, fijngesneden

Met deze burrito bowl staat er binnen no-time een verrukkelijk gerecht op tafel voor al uw gasten. De heerlijke Chili Cheese Nuggets met pittige jalapeño stukjes vormen hierin de basis, samen met de korianderrijst. Aangevuld met paprika, avocado, tomatensalsa en limoen en afgemaakt met de heerlijke combi van een pittige chipotle saus en frisse crème fraîche. Dat wordt gegarandeerd genieten!

VEGA

Bereidingswijze
❶ Meng in een kom de alle ingrediënten voor de Gochujangsaus met een lepel door elkaar en zet apart.
❷ Verhit olie in een koekenpan op middelhoge temperatuur en bak de Asian Style Quinoa Patty 3 minuten aan beide kanten, totdat deze goudbruin kleurt.
❸ Bereid de Breaded Onion Rings in 2 minuten in de friteuse op 175 °C, of in een voorverwarmde oven op 225 °C voor 15-20 minuten.
❹ Verwarm olie in een grillpan op middelhoge temperatuur, snij de broodjes overlangs doormidden en rooster alle helften 2-3 minuten op de snijkant, totdat deze goudbruin kleuren.
❺ Verdeel een lepel Gochujangsaus over de onderste helft van hamburgerbroodjes, vervolgens de ijsbergsla de Asian Style Quinoa Patty, de komkommerslierten de Breaded Onion Rings en de kimchi. Maak af met de bovenste helft van het hamburgerbroodje en serveer direct.

Ingrediënten
voor 4 personen

8 Breaded Onion Rings
4 Asian Style
Quinoa Patties
4 hamburgerbroodjes
1 Komkommer, in slierten
100 g Kimchi
120 g ijsbergsla

voor de Gochujang saus
2 el Gochujang
2 el sesamolie
1 el honing

Bent u opzoek naar een Aziatisch gerecht, dan kunt u ook bij Le Duc terecht! Hiervoor is de Asian Style Quinoa Patty de perfecte basis. En om in de Aziatische sferen te blijven, kiezen wij voor kimchi en een gochujang saus om de burger mee te serveren. Ingrediënten die bovendien een heerlijk pittige touch geven! Als tegenhanger voor dit geheel zijn de Breaded Onion Rings toegevoegd, natuurlijk ook voor een lekkere bite.

VEGAN

Asian style quinoa patty met kimchi, geserveerd met Breaded Onion Rings

Bereidingswijze
❶ Verhit olie in een hapjespan op middelhoge temperatuur en fruit de ui en de knoflook 2-3 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg alle gedroogde kruiden, harissa en de gepelde tomaat toe en bak 5 minuten mee.
❷ Voeg 250 ml groentebouillon en de helft van de peterselie toe. Breng aan de kook en laat 20 minuten op middelhoge temperatuur sudderen tot dat de saus is ingedikt waarbij je af en toe roert. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
❸ Snijd 2 tot 3 centimeter van de harde onderkant van de groene asperges. Blancheer de groene asperges 1-2 minuten in een ruime pan met kokend water en een snuf zout. Schep direct in ijskoud water en giet vervolgens af.
❹ Voeg de eieren toe aan de shakshuka. Maak hiervoor 4 kuiltjes in de saus en breek boven elk kuiltje een ei. Dek de pan af met een deksel en laat de eieren in 5 minuten op lage temperatuur stollen.
❺ Bereid de Battered onion rings in 3 minuten in de friteuse op 180 °C, of in een voorverwarmde oven op 220 °C voor 8-9 minuten.
❻ Verdeel de groene asperges en de Battered Onion Rings over de shakshuka, en verkruimel de geitenkaas hierover. Maak af met peterselie en kiemgroenten. Serveer direct en eventueel met extra Battered Onion Rings.

Ingrediënten
voor 4 personen

12 Battered Onion Rings
4 eieren
1 witte ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngesneden
800 g gepelde tomaten uit blik,
in blokjes
200 g groene asperges
50 g geitenkaas 
30 g kiemgroenten 
15 g peterselie, fijngehakt
250 ml groentebouillon
2 el harissa 
1 tl ras el hanout
1 tl komijnpoeder
1 tl paprikapoeder
olijfolie
zout en peper

VEGA

Deze shakshuka met de Battered Onion Rings is echt een kleurrijk feestje! De komijn, paprikapoeder en ras el hanout in de shakshuka maken het gerecht heerlijk kruidig van smaak en de combinatie met de romige geitenkaas en de knapperige uienringen zorgen voor een verrassende textuur. Een smaakvol gerecht dat heerlijk is om te delen!

Shakshuka met Battered Onion Rings, groene asperges en harissa